Als hoofd- of onderaannemer wordt Van Schothorst Grondwerk en Bestratingen B.V.  betrokken bij kleine en grotere infraprojecten. Wij kunnen hierbij meedenken in de planvorming, voeren het grondwerk uit, plaatsen de riolering en voeren het straatwerk uit.

Mens en materieel

Van Schothorst Grondwerk en Bestratingen B.V. werkt met een team vakmensen met een harde werkmentaliteit en liefde voor het vak. Onze jongens zetten zich voor 150% procent in om iets moois te realiseren. Wij werken daarbij met modern materiaal: Grotere vlakken brengen we machinaal aan en zandbanen voor bestrating egaliseren we lasergestuurd. We doen hierbij alles in eigen beheer.

Van Schothorst en u

Van Schothorst Grondwerken en Bestratingen B.V. is een praktisch ingesteld bedrijf. Wij werken met eigen materieel en een team van vakkundige, harde werkers. Veilig en snel werken heeft onze volle aandacht. Dat u op ons kunt rekenen bewijzen wij u graag.

Uw project

Welke bijdrage kunnen wij leveren bij uw project? Wij zijn graag van begin tot het einde betrokken, en als het alleen om het straatwerk gaat zetten wij ons ook graag voor u in. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Wat kunnen we voor u doen? Neem contact met ons op!