Tijdens vakantiewerk en later als medewerker bij een agrarisch loonbedrijf komt Dick van Schothorst al vroeg in aanraking met bestratingswerk. Vanaf 2005 werkt hij als ZZP’er bij diverse bedrijven. Hij houdt zich daarbij steeds meer bezig met grond- en bestratingswerk. Het creatieproces, het zichtbare eindresultaat en de organisatie eromheen maken dat hij zich enthousiast verder ontwikkelt als stratenmaker.

Enthousiast team

Als in 2010 een collega-bedrijf stopt met de bestratingstak en de klanten aan Dick overdraagt, krijgt Van Schothorst Grondwerk en Bestratingen B.V. een extra impuls. Dick is nog dagelijks op de werkvloer te vinden: "Onze jongens zetten zich voor 150% in om wat moois achter te laten. Dat doen we inmiddels met zo'n acht mensen."

Klantenkring en materieel

Van Schothorst Grondwerk en Bestratingen B.V. richt zich voornamelijk op klanten op de Veluwe en heeft een breed ontwikkeld netwerk van steenleveranciers, hoveniers en grondverzetbedrijven. Staatwerk is lichamelijk zwaar werk. Daarom werken we zoveel mogelijk met machines. Grote vlakken straatwerk worden machinaal aangebracht en zandbanen worden lasergestuurd geëgaliseerd.

Enthousiast geworden?

Alle projecten worden in eigen beheer uitgevoerd. De focus ligt daarbij op het straatwerk; want dat maakt ons sterk. Zullen wij binnenkort eens afspreken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek.

Wat kunnen we voor u doen? Neem contact met ons op!